Hei olen Anna!

Rentoutusvalmentaja yrityksessäni Mamsellitar. Olen opiskellut rentoutusvalmennuksen (Intravia 2023 SHL-hyväksymä rentoutusvalmentaja-koulutus) lisäksi kuvataiteita, psykologiaa, farmanomiaa sekä kirjoittamista. Ihmismieli ja keho sekä niiden saumaton yhteistyö on kiinnostanut minua läpi elämän. Koska nykypäivän hektinen elämä, sairaudet ja kriisit, jotka kohtaavat meitä kaikkia, vaativat meiltä jokaiselta keinoja myös itse hoitaa mieltämme kehon lisäksi, tahdon auttaa sinua löytämään itsestäsi voimavaroja ja taitoja rentoutua arkesi keskellä.

Olen vaitiolovelvollinen ja olen varma, että voit solmia kanssani luottavaisen keskusteluyhteyden sinun hyvivointisi eduksi. Olen empaattinen ja minulla on kokemusta esimerkiksi nivelreuman, endometrioosin sekä paniikkihäiriön aiheuttamista mielen ja kehon stressitiloista.

Muistathan kuitenkin, että rentoutusvalmennus ei ole sairaudenhoitokeino eikä korvaa diagnosoituun sairauteen liittyvää lääkärin hoitoa. Voimme kuitenkin löytää keinoja, joilla kivut pysyvät paremmin hallinnassasi jokapäiväisessä elämässä. Rentoutusvalmennukseen ei myöskään kuulu hieronta tai muu fyysinen kontakti.

Etsitään yhdessä elämäsi iloja ja voimavaroja ja vahvistetaan sinun suhdettasi itseesi!

Terveisin Anna