Joulukuun mielikuvarentoutukset

Joulukuussa rentoudutaan ihastuttavien ja mieltä rauhoittavien mielikuvaäänitteiden parissa. Valittavana kolme uniikkia ja rentouttavaa talviaiheista vaihtoehtoa hintaan 15e/kpl (sis.ALV). Maksu mobilepay tai lasku. Tilaa oma äänite info@mamsellitar.fi Äänite lähetetään sinulle valitsemallasi tavalla joko sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Lumi narskuu kenkien alla, hengitys höyryää pakkasessa ja silloin tällöin lumisista puista varisee lunta kulkiessasi talvisessa metsässä. Rentoudu lempeässä metsässä ja aisti talven magiaa. Kesto 25 minuuttia. Rentoutuksen jälkeen tunnet olosi rauhalliseksi ja voimaantuneeksi.

Mielikuvamatka lapsuuden jouluun! Rentoudu ja tyhjennä mielesi kuvitteellisena aatonaatto-yönä seuraten tonttujen öisiä valmisteluja. Kesto 25-minuuttia. Rentoutuksen jälkeen tunnet olosi rauhalliseksi ja turvalliseksi.

Älä väsytä itseäsi turhalla hössötyksellä vaan ota rennosti! Mielikuva-suggestiorentoutus vapauttaa sinut turhista täytyy ja pakko-ajatuksista mukavampaan joulunaikaan. Kesto 25-minuuttia. Rentoutuksen jälkeen tunnet olosi varmaksi, tyyneksi ja hyväksi.