Rentokauppa

Metsähetki-Rentoutuspakkaus itselle tai lahjaksi!

Vietä rentouttava Metsähetki missä tahansa, missä saatavillasi on vettä. Pakkaus sisältää metsäaiheisen rentoutusäänitteen QR-koodina, laadukkaan pyyhkeen, metsäntuoksuisen kynttilän sekä ainekset metsäiseen vartalo- käsi tai jalkakylpyyn. Rentoutusäänitteen pituus on 20-minuuttia. Kaikki pakkauksen laadukkaat tuotteet on valmistettu suomessa. Valmistajat: Äänite: Mamsellitar Kylpy: NystadSaunaCompany Pyyhe: Viiala Kynttilä: Tairisdeluxe

41,00 €

Yksilöity Rentoutusäänite

Laadukkaasti toteutettu uniikki mielikuvarentoutusäänite juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi yksilöitynä. Kesto 15-minuuttia. Yksilöity äänite lähetetään sinulle valitsemallasi tavalla viestitse tai sähköpostitse jolloin voit kuunnella äänitettä helposti aina halutessasi. Hinta sisältää yksilöidyn rentoutustekstin sekä äänitystyön. Sopivia aiheita esimerkiksi: .-Palautuminen -Kiitollisuus -Keskittyminen -Nukahtamisvaikeudet Kiva idea myös lahjaksi! 

45,00 €

Rento kuukausi

4 X viikottainen ohjattu ja sinulle yksilöity rentoutushetki etänä. 60-minuuttia/kerta. Sisältää alkuhaastattelun ja sen perusteella sinulle räätälöidyt ohjatut rentoutukset jotka auttavat sinua palautumaan ja voimaantumaan arjessasi. Sopii hyvin esimerkiksi suorittajalle, stressaavalle, elämänhallinnan parantamiseksi ja motivaation tueksi eri elämänalueille. Hinta on kokonaishinta.

120,00 €

Paras versio sinusta-Rentoutuskokonaisuus

2 X 90 minuutin etätapaamiset joissa käymme haastattelun, ohjattujen rentoutusten sekä terapiakortti-keskustelujen avulla läpi nykytilanteesi sekä keinot voimaantua, vahvistaa itsetuntoasi ja itsetuntemustasi ja löydämme keinoja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tässä kokonaisuudessa opit myös puhumaan itsellesi lempeämmin ja arvostelematta.  Sisältää työkirjan. Hinta on kokonaishinta.

85,00 €

Eheäksi eron jälkeen-valmennus 4 X 90 min Etävalmennus

4 X 90 minuutin etätapaamisista koostuva kokonaisuus on tarkoitettu vastikään eronneille henkilöille. Tämän rentoutuskokonaisuuden tavoitteena on auttaa parisuhteen päättymisen jälkeen asiakasta voimaantumaan, löytämään itsensä uudelleen, näkemään tapahtuneen hyvät puolet, kokemaan itsensä itsevarmemmaksi ja eheytymään eron jälkeen. 1. Tapaamisella koulutettu rentoutusvalmentaja tutustuu sinun tilanteeseesi sekä siihen, millaista apua ja tukea juuri sinä tarvitse uudessa elämäntilanteessasi. Keskustelun apuna käytämme Erohehku-terapiakortteja ja keskustelun pohjalta poimin suggestioita sinulle räätälöitävää rentoutustekstiä varten. Tapaamisen lopuksi teen kanssasi ohjatun progressiivisen kehorentoutuksen. 2. Tapaamiskerralla käytämme jälleen terapiakortteja ja keskustelemme, sekä puhdistamme mielesi mielikuvarentoutuksen avulla negatiivisista ja häiritsevistä ajatuksista ja energioista. Saat myös kotitehtävän. 3, Tapaamiskerralla käydään kotitehtävä läpi ja teen sinulle räätälöidyn, pitempikestoisen suggestiorentoutuksen. 4. Tapaamiskerralla aluksi mielikuvarentoutuksen ja käydään lisäksi terapiakorttien avulla senhetkinen olotilasi ja tilanteesi läpi sekä kurkistetaan vähän tulevaisuuteen. Saat lisäksi omaksi juuri sinulle tehdyn yhyen rentoutusäänitteen, jota voit jatkossa kuunnella voimaantumisen vahvistamiseksi tai aina kun siltä tuntuu. Hinta on kokonaishinta. Kirjoita ostoskorin lisätietoja-kenttään toive valmennuksen aloitusajankohdasta, saat vahvistuksen paluuviestinä. Huomaa ajankohtaa miettiessäsi, että valmennus tulee suorittaa neljän peräkkäisen viikon aikana jotta saat siitä parhaimman hyödyn. Tapaamiset kerran viikossa ilta-aikaan.

180,00 €

Rentoutuslahjakortti

Etärentoutus on ihana aineeton ja elämyksellinen hyvän mielen lahja, jonka lahjan saaja voi nautiskella kotoa poistumatta! Lahjakortin voit valita verkkokauppamme sisällöstä. Hinta määrittyy valitun palvelun mukaisesti tilauksen yhteydessä Lahjakortti toimitetaan valintasi mukaan joko digitaalisena tai tyylikkäänä kartonkikorttina (kuvassa). Kartonkikortin hintaan lisätään kotimaan postikulu.

0,00 €

Palautumisen hetki-etätapaaminen

Kesto 90-minuuttia. Sisältää alkuhaastattelun rentoutuksen yksilöintiä varten sekä koko kehon ohjatun progressiivisen rentoutuksen, jossa asiakas jännittäen ja rentouttaen käy läpi kehon lihasryhmiä. Rentoutus sisältää lisäksi mielen rentouttavan mielikuvamatkan. Toteutetaan etänä joten voit nauttia hetkestä oman kotisi rauhassa. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen jossa voit valita ajankohdan rentoutukselle.

55,00 €

Itsetunto & Itsetuntemus- rentoutusvalmennus 4 X 90min etätapaamiset

Itsetunto & Itsetuntemus-rentoutuskokonaisuus sisältää 4 X 90 minuutin valmennuskertaa. Toteutetaan etänä neljänä peräkkäisenä viikkona 90min/kerta.  Valmennuksessa pureudun kanssasi siihen, miten koet ja suhtaudut itseesi ja miten se vaikuttaa itsetuntoosi. Tutkimme myös yhdessä, miten voit vahvistaa yhteyttä itseesi.  Hinta on kokonaishinta. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostivahvistuksen jossa voit valita ajankohdan rentoutukselle.

180,00 €