Eheäksi eron jälkeen-valmennus 4 X 90 min Etävalmennus

4 X 90 minuutin etätapaamisista koostuva kokonaisuus on tarkoitettu vastikään eronneille henkilöille. Tämän rentoutuskokonaisuuden tavoitteena on auttaa parisuhteen päättymisen jälkeen asiakasta voimaantumaan, löytämään itsensä uudelleen, näkemään tapahtuneen hyvät puolet, kokemaan itsensä itsevarmemmaksi ja eheytymään eron jälkeen.

  • 1. Tapaamisella koulutettu rentoutusvalmentaja tutustuu sinun tilanteeseesi sekä siihen, millaista apua ja tukea juuri sinä tarvitse uudessa elämäntilanteessasi. Keskustelun apuna käytämme Erohehku-terapiakortteja ja keskustelun pohjalta poimin suggestioita sinulle räätälöitävää rentoutustekstiä varten. Tapaamisen lopuksi teen kanssasi ohjatun progressiivisen kehorentoutuksen.
  • 2. Tapaamiskerralla käytämme jälleen terapiakortteja ja keskustelemme, sekä puhdistamme mielesi mielikuvarentoutuksen avulla negatiivisista ja häiritsevistä ajatuksista ja energioista. Saat myös kotitehtävän.
  • 3, Tapaamiskerralla käydään kotitehtävä läpi ja teen sinulle räätälöidyn, pitempikestoisen suggestiorentoutuksen.
  • 4. Tapaamiskerralla aluksi mielikuvarentoutuksen ja käydään lisäksi terapiakorttien avulla senhetkinen olotilasi ja tilanteesi läpi sekä kurkistetaan vähän tulevaisuuteen. Saat lisäksi omaksi juuri sinulle tehdyn yhyen rentoutusäänitteen, jota voit jatkossa kuunnella voimaantumisen vahvistamiseksi tai aina kun siltä tuntuu.

Hinta on kokonaishinta. Kirjoita ostoskorin lisätietoja-kenttään toive valmennuksen aloitusajankohdasta, saat vahvistuksen paluuviestinä. Huomaa ajankohtaa miettiessäsi, että valmennus tulee suorittaa neljän peräkkäisen viikon aikana jotta saat siitä parhaimman hyödyn. Tapaamiset kerran viikossa ilta-aikaan.

180,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua