Muut Palvelumme

Etusivulla erikseen listattuna suosituimmat rentoutushoitomme. Tällä sivulla lisää palveluitamme.

Eheäksi eron jälkeen4 x 90 min

4 X 90 minuutin rentoutuskokonaisuus vastikään eronneille. Rentoutuskokonaisuuden tavoitteena on auttaa parisuhteen päättymisen jälkeen asiakasta voimaantumaan, löytämään itsensä uudelleen, näkemään tapahtuneen hyvät puolet, kokemaan itsensä itsevarmemmaksi ja eheytymään eron jälkeen.

1. Käyntikerralla tutustun sinuun ja tilanteeseesi sekä siihen, millaista apua ja tukea juuri sinä tarvitset uudessa elämänvaiheessa. Käytämme keskustelun apuna myös  terapeuttisia Erohehku-kortteja. Keskustelun pohjalta kerään suggestioita juuri sinulle räätälöityä rentoutustekstiä varten. Käynnin päätteeksi teen sinulle progressiivisen kehorentoutuksen.

2. Käyntikerralla käytämme jälleen terapeuttisia Erohehku-kortteja keskustelun yhteydessä sekä puhdistamme mieltä taiteen avulla. Käynnin lopuksi teen sinulle mielikuvarentoutuksen. Saat myös kotitehtävän.

3. Käyntikerralla käydään läpi kotitehtävä ja teeen sinulle pitkän, sinulle räätälöidyn suggestiorentoutuksen.

4. Käyntikerralla teen sinulle mielikuvarentoutuksen ja käydään lisäksi Erohehku-korttien avulla senhetkinen tilanteesi ja tulevaisuuden näkymät läpi. Saat lisäksi itsellesi juuri sinulle kirjoitetun rentoutusäänitteen jota voit käyttää voimaantumiseen jatkossa.

Kokonaisuuden hinta 180e (sis ALV24%) Voit maksaa myös laskulla kahdessa erässä.

Kaikki kokonaisuuden rentoutukset tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa hoitopöydällä viltin alla. Kupillinen glögiä tai kaakaota sisältyy jokaiseen käyntikertaan.

Jacobsonin Progressiivinen Rentoutus
90 min

Yhdysvaltalaisen lääkärin, Edmund Jacobsonin vuonna 1920 kehittämä rentoutusmenetelmä, joka perustuu lihasten kiristys-vapautus vastavuoroisuuteen. JPR-rentoutuksenakin tunnettu rentoutusmuoto käsittää Mamsellittaressa koko kehon lihaksistoa läpikäyvän rentoutushetken jossa asiakkaan alkuhaastattelussa kertoman mukaisesti valitaan myös yksilölliset suggestiot mukaan rentoutukseen, jotta saadaan kehon lisäksi myös mieli rentoutumaan. Kesto sisältäen alkuhaastattelun 90 min. JPR-rentoutuksessa asiakas lepää haluamassaan mukavassa asennossa rentoutuspedillä viltin alla. Silmät voi pitää auki tai kiinni.

Sopii erityisesti stressin lievitykseen, kivunhallintaan, voimaantumisen tueksi tai ihan vain perus-rentoutumiseen.

Kupillinen glögiä tai kaakaota sisältyy rentoutuskäyntiin.

Hinta 55e (sis ALV24%)

Itsetuntoa kohottava rentoutus4 x 90 min

Itsetunto ja itsetuntemus-valmennus sisältää 4 X90 minuutin valmennuskertaa. Tämä kokonaisuus voidaan halutessasi toteuttaa myös osittain tai kokonaan etäohjauksena, esimerkiksi Zoomin tai Whatsapp-videopuhelun kautta.

Valmennuksen tarkoitus on vahvistaa ja voimaannuttaa yhteyttäsi sinuun rentoutumisen ja itsetutkiskelun keinoin.

Ensimmäisellä valmennuskerralla tutustun sinuun ja siihen, millainen olit ennen ja millaiseksi koet itsesi nyt sekä siihen, millaisena haluaisit nähdä itsesi tulevaisuudessa. Käydään läpi tämänhetkinen tilanteesi ja suunnitellaan rentoutusmatka, jonka päätepysäkillä olet varmempi, voimaantuneempi ja tiedostavampi, kaikin puolin tutumpi itsellesi. Käynnin lopuksi teen sinulle kehon ja mielen progressiivisen rentoutuksen.

Toisella kerralla kartoitetaan sinulle sopivat suggestiot ja tehdään niiden avulla kehorentoutus, joka rauhoittaa, voimaannuttaa ja selkeyttää kehoasi ja vähän myös mieltä. Keskustellaan niistä seikoista, jotka mielestäsi liittyvät huonoon itsetuntoosi ja itsetuntemukseesi. Mietitään yhdessä erilaisia keinoja jolla vahvistaa positiivista minä-kuvaasi sekä suhtautua itseesi rennommin. Käynnin lopuksi teen sinulle pienen mielikuvarentoutuksen.

Kolmannella valmennuskerralla vahvistamme sinulle aiemmin räätälöityjen suggestioiden sekä mielikuvaharjoituksen kautta positiivisia kokemuksia ja tuntemuksia, joita sinulla itseäsi kohtaan on. Arvostelun ja surkuttelun sijaan valmennan sinua myös puhumaan itsellesi kannustavasti, lempeästi ja rennosti. Käymme läpi myös tapoja pysyä aktiivisesti hyvässä yhteydessä itsesi kanssa arjessa ja kiireessä. Käynnin lopuksi teemme rauhoittavia hengistysharjoituksia, esimerkiksi palleahengitykseen liittyen.

Neljäs valmennuskerta koostuu saavutuksiesi, voimavarojesi sekä kokemuksesi yhteenvedosta ja kartoitamme myös vielä kohdat, joissa mielestäsi mahdollisesti koet epävarmuutta tai huonommuutta tai aliarvioit itseäsi. Saat myös itsellesi jatkoa varten juuri sinulle ja sinun elämäntilanteeseen tekemäni rentoutusäänitteen, jota voit käyttää tueksi ja voimaantumiseen elämässäsi aina kun siltä tuntuu.

Kokonaisuuden hinta 180e (sis.ALV24%) Voit maksaa myös laskulla kahdessa erässä.

Kaikki kokonaisuuden rentoutukset tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa hoitopöydällä viltin alla. Kupillinen glögiä tai kaakaota sisältyy jokaiseen käyntikertaan

Viiden kortin Tarot-hetki30 min

Hyväntuulinen viiden kortin Tarot- tulkinta. Kupillinen glögiä tai kaakaota sisältyy hintaan.

Hinta 35e (sis ALV24%).